Genieten van de reuring op de haven

DEN OEVER - Geen restaurant in Den Oever ligt dichter bij het water dan Basalt. Vanaf je stoel geniet je er van alle reuring die de prachtige vissersvloot in de historische haven met zich meebrengt. En misschien zie je wel een zeehond door de haven zwemmen. Niet onbelangrijk ook: je zit er de hele dag in de zon.

Met twee in de luwte gelegen terrassen – met parasols ook mogelijkheid voor schaduw – kun je de hele dag genieten van een lunch, borrel of diner. En dat tegen een prima prijs-kwaliteitsverhouding. De nieuwe menukaart is volledig in het teken what you see is what you get. Uiteraard veel verse vis uit de Noordzee. De visschotel voor twee personen is een echte klassieker en niet weg te denken van de menukaart. Tegenwoordig ook meer keuze in vlees; bijvoorbeeld biefstuk of hamburger. Buiten de kaart om kun je ook het driegangenmenu kiezen of het broodje van de week.

Wil je alleen iets drinken? Basalt heeft een uitgebreide drankenkaart en als enige op heel Wieringen en omgeving een cocktailkaart met onder andere strawberry mojito en verschillende gin-tonics. De perfecte plek om even bij te komen van een van de vele wandel- en fietsroutes in de omgeving. Met de auto in de buurt? Basalt heeft een ruim parkeerterrein.

Scan de QR-code voor onze vernieuwde menukaart en laat je verrassen!

Basalt is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 21.30 uur. Je vind het aan Haventerrein 6 in Den Oever. Reserveren kan via www.restaurantbasalt.nl of 0227-511599

Leuk om te lezen!