Kade60 Eten & Drinken: echte gastvrijheid, goed eten en prachtig terras

DEN HELDER -  Kade60: Het is er gezellig, het ziet er chique industrieel uit en het eten is er goed.

Het terras aan het water met boten voor de deur heeft de hele dag zon, tot in de avond. Tel daarbij de echte gastvrijheid en daar is het perfecte plaatje voor een heerlijk verblijf! Dat geldt voor Kade60 Eten & Drinken, gevestigd in een voormalige ijzergieterij op Willemsoord. Vanaf 10.30 uur tot laat in de avond kun je hier terecht voor lunches en diners. Ook voor alleen een drankje zijn gasten van harte welkom!

Alleen al voor de vele koffiesoorten is Kade60 Eten & Drinken een aanrader. Bijvoorbeeld voor Texelgangers die vlak bij de boot het restaurant aan de rechterzijde aan de overkant van het water zien liggen. De koffiekaart is royaal en verrassend origineel. Nieuw op de koffiekaart  is ijskoffie, natuurlijk een heerlijke zomerdrank. ’s Middags kun je kiezen voor afternoon tea, speciaalbiertjes (zoals Lange Jaap bier op fles), goede wijnen met hapjes, zoals diverse soorten fingerfood.

Lunch en diner

Dan de lunchkaart: die heeft ook al z’n gevarieerd aanbod, zowel voor de snelle zakelijke lunch als degenen die ruim de tijd willen nemen om te tafelen. De eigen Kade60 burger is populair. Maar ook salades en gerechten met vleesvervangers zijn veel besteld. Natuurlijk blijven de populaire lamshaasjes en de Asian/Mexican-gerechten op de kaart.

Cinemenu

Bij Kade60 combineer je een voorstelling in het nabijgelegen theater De Kampanje of een film in de bioscoop op Willemsoord met een heerlijk diner. Het restaurant hanteert voor een bioscoopbezoek een speciaal cinemenu (€ 27,50).

Zonnig terras

Mochten we weer zo’n mooie zomer krijgen als vorig jaar, dat is het zonnige terras van Kade60 Eten & Drinken een absolute aanrader. Hier tafeltjes en stoelen, hoge tafels en loungebanken. De maritieme en ontspannen sfeer, gecombineerd met alle heerlijkheden uit keuken en bar, zorgen voor het echte zomergevoel.

Kade60 Eten & Drinken
Willemsoord 60-B
Den Helder
tel. (0223) 682 828

www.kade60.nl 
Schuin achter het restaurant zijn ruim 200 gratis parkeerplekken.

Leuk om te lezen!